Emarket1ng

Kompleksan sistem povezanih aktivnosti na internetu koji u sprezi sa ostalim digitalnim medijima putem prezentovanja brenda, proizvoda ili usluge ima za cilj da privuče nove kupce i zadrži već postojeće.

PočetnaEmarket1ngReklamiranje na internetu

Reklamiranje na internetu

Internet reklama to jest internet reklamiranje je najveći segment E-marketinga.

Pitanje: ŠTA JE CILJ E-MARKETINGA?

Odgovor: PRODATI PROIZVOD ILI USLUGU

Pitanje: KAKO?

Odgovor na poslednje pitanje nije ni malo jednostavan. Da jeste svi bi bili uspešni u tome.

Jedan on načina da se poveća obim prodaje je internet reklamiranje. Osmišljavanje internet reklama i proces reklamiranja je veoma kreativan i uopšte nije jednostavan.

reklamiranje

Mnogi korisnici interneta su kreirali i postavljali internet reklame na pretraživačima i društvenim mrežama i većina će reći da je to veoma prosto i da uopšte nije skupo. To nije ni blizu tačno!

Da bi efekat reklamiranja bio kvalitetan, internet reklami prethodi kompleksna analiza. Pored toga, online-kampanje moraju biti u sinergiji sa globalnim reklamnim kampanjama. Potrebno je usaglasiti i analizirati mnogo faktora pre nego što se bilo koja online reklamna kampanja implementira. Krajnji cilj je da se procenat konverzije klikova na reklamu u kupovinu proizvoda ili usluge maksimizuje.

A problema može biti mnogo! Navodimo samo nekoliko u moru primera:

1. KO TO KLIKĆE?

Obično se internet reklamiranje plaća po kliku na reklamu. Zapitajte se: Da li biste kliknuli na reklamu vaše konkurencije? Zašto? Laik bi kliknuo iz znatiželje... Ali, šta ako vi niste laik i klikćete na reklamu da biste trošili pare vašoj konkurenciji! Šta ako to isto konkurencija radi vama? Naravno da postoji rešenje...

2. KO SU POSETIOCI?

Vaša kompanija prodaje ekskluzivne proizvode koji su jako skupi. Vi se reklamirate na internetu. Na vašu reklamu će kliknuti i pogledati je potencijalni kupci ali i znatiželjni posetioci koji će vam samo potrošiti pare! Kako to izbeći?

3. KADA SE EMITUJE REKLAMA?

Ako vaša firma pruža usluge ili prodaje proizvode profesionalnim kupcima, to jest drugim firmama, da li vam je potrebna reklama vikendom i van radnog vremena?

Postoji mnogo pitanja. Potrebno je mnogo iskustva i znanja da bi se osmislile i vodile internet reklamne kampanje.

Emarket1ng.net već 10 godina osmišljava i vodi internet reklamne kampanje na pretraživaćima i društvenim mrežama mnogim klijentima širom sveta. U direktnoj smo komunikaciji sa svim bitnijim kompanijama kao što su Google, Facebook, Microsoft, Apple i ostali. Sa svim ovim kompanijama imamo dugogodišnju saradnju i njihovu pomoć i podršku u osmišljavanju i implementaciji reklamnih kampanja.

Kontaktirajte nas za više informacija o ponudi i uslovima saradnje.

Kako do E-uspeha?

01 Tekstualni, foto, video i mutlimedijalni materijali

02 Kreativna i profesionalna strategija

03 Implementacija i administracija e-market1ng strategije

Šta je SEO?

slika21

SEO je skraćenica od “Search Engine Optimization”.

Na našem jeziku to znači “Optimizacija za pretraživače”.

Opširnije

Kako do nas?

Tweets

Emarket1ng.NET - New Client: Registracija Plovila pinterest.com/pin/3732358878…


Emarket1ng.NET reached highest level for regular and 360 photography on Google - MASTER PHOTOGRAPHER pinterest.com/pin/3732358878…

Facebook

Kontakt

+381 11 357-13-27

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 EM01

Dobrodošli na naš sajt! Da bi Vam stranicu prikazali na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića
Prihvatam Odbijam